Uutiset

Volunteers

HAE VAPAAEHTOISEKSI COMIC CON FINLANDIIN

Haemme vapaaehtoisia Comic Con Finlandiin 10.–12. toukokuuta. Vapaaehtoisena saat kokemusta työskentelystä kulissien takana yhdessä pohjoismaiden suurimmista ja hienoimmista tapahtumista. Comic Con Finland on myös loistava tilaisuus tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä!

 

Tämän lisäksi saat myös:

  • Sisäänpääsyn Comic Con Finlandiin koko viikonlopun ajaksi 10.–12. toukokuuta
  • Lounaan
  • Comic Con Finland t-paidan
  • Todistuksen siitä, että olet työskennellyt vapaaehtoisena Comic Con Finlandissa

Oletko luonteeltasi positiivinen, reipas ja palvelualtis? Oletko kiinnostunut populaarikulttuurista? Pystytkö sitoutumaan vapaaehtoistyöskentelyyn kaikkina kolmena tapahtumapäivänä? Hienoa, siinä tapauksessa haluamme juuri sinut! Täytä alla oleva kaavake mahdollisimman pian.

Hakuaika: 26.2-25.3.2024

Hae mukaan

Jaa

UUTISIA

Seuraa meitä