Uutiset

AMV-KILPAILUN TUOMARIT

AMV

NAMIKOLINX

Hellou! Oon Miranda, suomalainen nörtti tubettaja nimimerkillä Namikolinx! Oon tehnyt videoita kirjaimellisesti päiväkoti-ikäisestä saakka ja se on yhä suurin intohimoni. Tällainen tuomarointi on tosi mielekästä mulle kun näkee kuinka ihanan moni on innostuneita editoimisesta! Toivon että mun palautteista voi olla hyötyä, jos kisan jälkeen haluatte niitä kuulla!

TONI

Moi. Olen Toni ja edustan järjestäjätahoa eli Comic Con Finlandia. Oma kokemus AMV:stä rajoittuu lähinnä kasuaaliin Kevin Caldwellin ja Macross AMV videoiden tiirailuun sekä AMV tyyppisten idoli ouen videoiden tehtailuun youtubeen vuonna miekka ja kivi. Opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi Turun AMK:ssa. Olen pitkän linjan idoli fani ja faniryhmissä säätäjä (48 ryhmät vuodesta 2012. Nyt NMB48), japanin kielen taitaja ja yhteiskunnan virtauksien ja erikoisuuksien tiirailija sekä elokuvaharrastaja, levykeräilijä ja musiikin suurkuluttaja. Lempiohjaajat: Andrei Tarkovsky, John Ford, Robert Bresson, Hideaki Anno ja Jun Ichikawa. Japanilainen elokuva sekä showa ajan pop/rock musiikki ovat suuria intohimojani. Viimeaikoina itselle eniten kolahtanut levy on Eiichi Ohtakin A Long Vacation.

VIMPPU

Hei! Olen Vimppu tai Velo, olen kouluttautunut ja työskentelen taidealalla. Coniskenessä on tullut pyörittyä kohta 15 vuotta ja olen puuhaillut kaikenlaista cosplayvalokuvauksesta tapahtumatuotantoon, mutta tämä on ensimmäinen kertani AMV-tuomarina. Olen pitkän linjan j-musiikin fani ja harrastan odottemita-tanssia. Visuaalisuus ja tarinankerronta ovat minulle tärkeitä osia elämääni ja arkeani. Mahtavaa päästä mukaan ja onnea kisaan!

NICKE

Heipä hei! Oon Nicke, tai kuten YouTubesta mut löytää, waywardnick. Aloitin video editoinnin juurikin AMV:iden innoittamana jo yli 10 vuotta sitten. AMV-kisoihin olen osallistunut kolmesti kilpailijana ja kerran aikaisemmin olen saanut olla tuomarina – mahtavaa olla taas mukana tuomaroimassa! Tällä hetkellä opiskelen 3. vuotta mediasisällön suunnittelua AMK:ssa; siinä ohella työskentelen freelancer editorina ja animaattorina, mutta edelleen löytyy aikaa AMV-videoiden tekoon silloin tällöin. AMV:issä arvostan hyvää rytmitystä sekä leikkausta, muun teknisen osaamisen saralla. Pidän erityisesti tunteita herättävistä videoista – oli se sitten naurun, kyynelien tai kylmien väreiden muodossa!

Jaa

Uutiset

Seuraa meitä